Gott Nytt År ♥

Hejj !! :) 

Nu är det sista dan på detta året, HELT SJUKT ! Men hoppas att ni får en bra dag och en bra start på det nya året!

Idag ska jag iaf åka och kolla på fyverkerierna i stan :) Vi har första parkett för att vi är på mina kompisars pappas jobb och då slipper vi stå och trängas med alla andra folk ;) Efter det ska vi hem till våra kompisar och äta lite gott och ha kul :) Vet inte exakt vad vi ska göra än, men det blir nog bra !

GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!! ♥  Vi hörs nästa år ! :) 




PUSSSSS !!!

// Emmy ♥



Hej då 2011

2011 har gått för fort asså jag minns förra nyår som igår det känns som det inte alls var längesen.
Jag hoppas ni alla får ett bra nytt år (och att vi inte dör 2012, men det gör vi antagligen inte hahah)
Men jag har i alla fall fått underbara minnen från 2011 glömmer aldrig det året. Nu vet jag inte vad jag ska göra men sen så ska jag åka med min mammas mans föräldrar in till stan för att kolla på fyrverkerierna i stan, sen som ni vet så kommer fanny och dom till oss dom kommer klockan 6 så jag tror att jag hinner hem typ exakt;) Ha en jätte bra sista 2011 dag;) Glöm inte pussa någon vid tolvslaget så får ni ett bättre år;)
Gott nytt;)
//Sandra

Vart tog 2011 vägen ! :(

Det är hemskt att det redan ska bli ett nytt år ! Det har gått så fort :( Man hinner ju inte med ! 

Men jag har iaf ett nyårslöfte ;) Och det är att jag inte ska äta så mycket onyttigt som det har blivit nu det sista :/ man måste ju tänka lite på sommaren ;) 

Jag bloggar lite mer imon innan jag åker till våra kompisar och firar NyÅr :) Ha det bra ! 


Snart kan jag byta piercingen :D 

// Emmy ♥

Så fort:o

Asså en dag går så sjukt snabbt det är inte sant:) Jag har precis målat mina naglar inför imon hade inget att göra just då så då gjorde jag det. Det ska bli så kul imon som jag skrev en annan gång så ska min kompis Fanny och hennes familj komma hem till oss!! Jag och Julia har köpt presenter till varandra och det kom en lapp i brevlådan idag att den har kommit, så jag ska ner till centrum på söndag tror jag det blir och hämtar den. Så får jag hoppas att hon blir nöjd;) Jag tycker om den det är nästan så man själv vill ha den hahahaa men den ska hon få;)
puss på hon!!
Vu hörs imon!
Här är en bild från i sommras när jag och min familj var på bohusfästning:
//Sandra

God morgon:)

Hej!
Nu ska jag ut i kylan för att städa min kanins bur;) Asså fattar inte hur han kan klara av at vara där ute, men är glad att han klarar det. Men nästa vinter så funderar jag på att göra han till inne kanin och ha han inne istället:) För det är jobbigt som typ förra vintern då frös hans vatten varje morgon och det tog ett tag att tina fastän jag hällde varm vatten på det men sen köpte jag två flaskor så då tog man bara den andra men det är roligare och ha han inne för nu kan man inte ha han inne länge för då blir han sjuk:(
Här är en bild på han:
Ha det bra!
//Sandra

Chilldag;)

Idag har jag också bara haft det tråkigt :( Jag har inte gjort något speciellt. Jag har kollat på film och suttit vid datorna,  bara tagir det lungt hela dagen! Det var skönt men tråkigt. Förlåt att jag inte bloggade något mer idag. Men nu är jag alldeles rastlös för att jag inte gjort något så nu vet jag inte vad jag ska göra:)
Aja ni får ha det så bra;)
Här är jag och Emmy:!!
oj då den blev sne;( Hoppas ni ser ändå;)
//Sandra

Tråkig dag !

Idag har jag inte gjort någonting ! Jag hade inte tänkt att blogga för jag vet inte vad jag ska skriva om :/
Men det ända jag gjort idag är att jag var på sjukhuset hos någon gubbe som kollade på mitt knä. Så nu skall mitt knä magnetröntkas den 20 januari :( Jag som hatar sjukhus !! 

Ha en fortsatt bra dag ! :) 



// Emmy ♥

Stallet

Idag var jag i stallet :) Och det blev ingen lätt match... Lilla cp-ponnyn Findus är ju lite som han är !! 

Jag och Tess skulle ta en tur med Findus och Herkules. Vi kom inte längre än några meter innan Herkules (den hästen jag red ) började bocka så att jag nästan ramlade av men jag lyckades att hålla mig kvar ! Sen gjorde findus samma sak... Vi gick en liten bit till och sen började Findus jobba sig igen, han vägrade att gå fram. Så Tess försökte backa han istället och när hon vänder han om igen så går han ner i diket och lägger sig ner... Tess skulle precis ta tag i honom men han hann springa undan. Så han sprang hem och då fick vi gå tillbaka hela vägen och hämta honom....
När vi sedan kom till samma plats igen så gjorde han samma sak, fast då höll Tess kvar i tyglarna. Så vi började gå, och vad gör han inte då..... han vänder sig om och drar iväg, så han springer hem igen... Då var det bara att gå tillbaka och hämta han igen.
Det är omöjligt att hålla kvar när Findus drar iväg, han biter verkligen tag i bettet och springer allt vad han har ;) 


Herkules


Findus

// Emmy ♥

Dansbrudar:)

Hej!
Jag och Julia kollade först på film när hon kom filmen hette försvunnen men den var la inte jätte bra, men den funkade att se på;) Sen gick vi ner och fixade middag till oss för vi är själva det gick bra för att vara oss vi brukar alltid göra överdrivet mycket makaroner när vi gör makaroner och köttbullar, men inte denna gången:)
Allt blev bra!! Sen gick vi upp och dansade lite till WII haha vi körde några låtar och vi fick faktiskt HIGH SCORE på alla (duktiga tjejor!!) För samtidigt som vi dansade så tog vi kort men det gick bra ändå vi får se vad vi hittar på nu;) Puss o hej ha de bra!!
//Sandra

Spruta:(

Hej!
Idag fick jag ställa klockan för att jag skulle till vårdcentralen och ta min sista spruta för livmoderscancer jag hade tagit två innan så jag visste hur det känndes. Men ettan tyckte jag inte gjorde ont alls men tvåan gjorde lite ondare och trean gjorde faktiskt ont. Men nu är jag äntligen färdig:) Men sist fick jag en kula i armen av den så nu tog hon i den andra och så får jag hoppas att jag inte får en till kula för den gjorde ont och var läskig:( Men nu väntar jag på att min underbara vän Julia ska komma, jag vet inte vad vi sk hitta på men vi kommer alltid på något roligt;) Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik och pratar lite med mina brosor och min kusin som är utanför mitt rum:D
Så skriver jag något mer sen!
Puss o hej!!!
Här är jag och Julia:)
//Sandra

Träning !

Idag blev det att jag och pappa åkte och tränade lite ;) Våra tränare kan inte träna oss nu under lovet så pappa var min tränare idag :) Det gick faktiskt bra ! förutom att jag fick väldigt ont i knät, men då gjorde vi bara andra övningar, så det gick bra :) 
Om det är någon som vill testa på friidrott så är det bara att säga till, för vi är bara tre i gruppen och det skulle vara mycket roligare om man var fler i gruppen det tycker båda vi och våra tränare ;) Men om ni är lite osäkra så kan ni prova på några gånger och se hur det känns ! Skulle vara jätte roligt ! :D Så om någon är intresserad så är det bara att kommentera det, så kan ni få mer info ! :) 
Ha det bra ! ;) 



// Emmy ♥

Shopping !

Nu har jag och mamma vart på backaplan och shoppat lite ;) Jag köpte ett par nya ridstövlar :D Det var verkligen svårt att hitta några bra. Och när jag väl hittade några bra så var dom alldeles för stora runt vaden... haha, så jag fick köpa barn storlek för att dom skulle passa ;) 
Jag köpte också ett par röda byxor på gina :) Det är bra med rea !!! 
Och jag köpte min älsklings mascara, Extra-volume collagene ! Den är faktiskt väldigt bra för den som vill ha långa och fylliga ögonfransar :) jag kan verkligen rekomendera den !!! 



(y)


// Emmy ♥


God morgon:)

Hej på er!
Jag har precis gjort mig iordning, men nu ska jag storstäda mitt rum det var ganska stökigt jag har redan dammat och damsugit. Jag är faktiskt duktig för jag brukar aldrig städa mitt rum om mamma inte tjatar på mig att jag ska göra det så idag tog  jag ett eget insiativ:) Vi får la se hur resultatet blir. Idag vet jag inte vad jag ska göra tror jag ringer någon kompis och hittar på något. Fast först ska jag städa mitt rum!! Jag uppdaterar mer senare, snart får vi se vad emmy skriver om kanske.
Ha det bra!!
//Sandra

NattiNatti !

Tur att man har katter ibland :) för det är ju inte kul o sova helt forever alone :( eller är det bara jag som tycker det ?? ;) jaja... nu skall jag och frank sova ! Eller aa... han har redan somnat ;) 

sov så gott ;D



// Emmy ♥

Sista inlägget för idag:(

Hej!
Nu blir det ännu mer andra avenyn i min gosiga säng;) Ni typ tror att kolla på andra avenyn är det enda jag gör, men nej så är det verkligen inte. men nu ska jag kolla på det haha:)
Sov gott o ha de bra:D
//Sandra

GRAZY !!

Asså dom här är helt galna !!! men ändå bäst ! :D 
haha, kolla även på deras andra videoklipp som dom har på youtube ;) 
Pussohej !



// Emmy ♥


Hemma:)

Hej!
Idag har jag varit på mellandagsrean och jag handlade en del faktiskt. Men en sak var bäst min data har inte funkat på jätte länge typ tre månader eller asså datorn har funkat men inte internet. Men så idag så köpte jag en sak som gjorde så att det fungerar jag är överlycklig! Så nu blir det ännu mer blogginlägg från mig!! Men jag köpte också en del kläder och ett nytt snyggt tangentbord, en ny go/skön mus och en webkamera:)
Sen så åkte vi iväg och åt middag hemma hos några och nu e jag hemma igen, nu får jag se vad jag gör men det blir antagligen data ett tag nu;)
Här är några bilder på sakerna:
Ha det bra!!!
//Sandra

Tråkigt !!!!!

Nu har jag inget och göra, så jag tänker kolla på stefan och krister !! Dom är grymma men Robert gustavsson kommer lätt 1:a på listan :D Han är underbar !! 

Pusss på err !!!! ♥





// Emmy

Bättre sent än aldrig !

Nu har jag inte bloggat så mycket men tur att Sandra har uppdaterat !! :) För igår så åkte jag till Robin ganska tidigt och så blev det att jag sov där. Så hann tyvärr inte blogga :( 
Men nu kommer det lite bilder från julafton ! 
Detta fick jag,
  • sport bh
  • tränings strumpor
  • tröja, som jag tänker använda när jag tränar
  • fejk one piece
  • presentkort på gina, åhlens och my one
  • trådlös datormus
  • två navelpiercingar
  • nagelsmycken
  • caffeine anti-dark circles
  • en sak som man kan sätta på nycklarna, så trycker man på en knapp så piper den. Då vet man alltid vart sina nycklar är ;)
  • film: stefan & krister 










Mormor ♥
// Emmy

Kvällen!


Hej!
Nu har Julia också dratt sig hem hon skulle äta:( Så nu tror ja att det blir några avsnitt andra avenyn med lite julmust till. Om ni inte sett andra avenyn tycker jag att ni ska den, den är riktigt bra inspelad i Göteborg. Imon som jag skrev innan ska jag på mellandagsea och sen ska jag iväg till min mammas mans bror och ha det lite treligt där så kanske inte hinner blogga mycket imorgon eftersom bloggappen till mobilen inte ens funkar så:(
Men jag ska försöka hinna med ett inlägg imon på morgonen, annars blir det ett när jag kommer hem på kvällen:) Ska se om man kan köpa några roliga fyrverkerier redan imon så har man det är roligt. Min familj ska fira med Fannys familj vi göra alltid det det är jätte kul, hon är den kompisen jag kännt längst;)
Nu ska jag först ut och mata min söta lilla kanin som är där ute i kylan stackarn:(
Ha de bra, vi hörs!!
//Sandra

En dag med Fanny och Julia!

Hej!
Idag så vaknade jag ganska sent, för det blev en lång julafton för mig. Sen så kom Fanny och Julia hit vi kollade på film det blev Abduction igen (man kan se den många gånger, den är grym)! Sen så provade jag och Julia på ett nytt dans spel som jag fick igår på WII. Det gick inte så bra ibörjan men sen då jävlar då skakade hela huset:) hahahahahaXD Sen så var fanny också med!! Nu e hon hemma och äter men jag och Julia ligger i min säng och småpratar och bloggar:) Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imon, imon blir det mellandagsrea!!
Här får ni en söt bild:
//Sandra

Min julafton!

Hej!
Min julafton börjar med att jag åker hem till pappa och är där från 10 till 2 sen åkte jag och min bror hem själva ifrån pappa (han har precis fått körkort)!! Där fick ag fina paket:9 sen hemma os mamma så kommer hela släkten och så kollar vi på kalle anka! och sen äter vi, sen börjar vi med att dela ut alla julklappar som ligger under granen. Jag blev nöjd med mina presenter sen får jag hoppas att jag hittar något under mellandagsrean. Sen vet jag en tröja som jag ska köpa från modekungen.se. Men det jag fick var:
  • En iphone/ipod station!
  • En justin bieber bok handlar om hans historia
  • Justin biebers skiva "mistletoe"
  • En fotoalbum
  • 1000 kronor
  • En tröja
  • Ett smyckeskrin
  • Ett spel
  • En DVD
Ni kan se här nere på bilden på allt jag fick. Förlåt om jag inte bloggade mer idag men det var fyllt upp hela dagen:( hoppas det är okejj? Hehe!!
Plus att vi körde julklappslekern och då fick jag en liten spegel och lite godis:D
Ha de bra, vi hörs!!:)
//Sandra

Nu räcker det !!!

Nu har jag ätit så mycket, har så ont i magen :(( först julbord med massa mat. Sen åt vi massa chocklad, och så trodde jag att det var sprit i en chocklad men alla sa att det inte var det ;) så jag började äta den, och när jag bet i mitten så kom det ut något rinnande som jag åt upp :) sedan läste pappa på paketet och då var det sprit i ;) men det gör inget det är okej, det är ju jul :D
Puusss på er och ha en fortsatt trevlig dag :) så hörs vi ikväll eller imorgon !
//Emmy ♥

God Jul !

GGGGOOOOODDDDD JJJUUUULLLLL !!! :D
Jag fattar fortfarande inte att det är jul O: men jag har redan fått en julklapp så det känns bra ! :) 
Hoppas att ni får en riktigt bra jul, och hoppas att ni får de ni har önskat er ! 
Jag kommer blogga lite under dan men det kommer kanske inte upp så mycket bilder då, men det kommer upp massa bilder imorgon ! :) 

Det här fick jag av "tomten"
En söt bh och ett par söta trosor från lindex ! ;) 



// Emmy ♥

Godnatt ♥

Godnatt o Godnatt, jag ska ju inte sova än ;) hade tänkt att ladda ner en film nu ! Men jag vet ingen bra... Så om ni vet någon bra så kommentera gärna det :) 
Snart är julafton här, bara 1 timme kvar !! :D Hoppas att man får något roligt av "tomten" inatt :) Eller är det bara jag som får en present på morgonen av "tomten" ??? ;) 
Ville bara säga godnatt till er och hoppas att ni får en trevlig dag imorgon :) Blogger mer imon ! 
PPUUSS !!!!

// Emmy ♥


Uppersittarkväll!

Hej!
Jag kollade lite på uppersittarkvällen men inte nu längre för det var jätte tråkigt så nu blev det lite andra avenyn och nu ska jag duscha. Jag gillar Justin Bieber (men det gör inte Emmy) men han var med på uppersittarkvällen han gav oss till och med en slängkyss:) Då blev jag glad hahahaXD
Ha de så jätte bra imon när det är julafton och allt:)
Känner att jag har skrivit om julafton i varje inlägg jag gjort idag, hoppas det inte blev för tjatigt;)
Men vi hörs puss o hej!!
//Sandra

JAG DÖR !

Haarreeeguudd vad söta dom är !!! :D 



// Emmy

Stan !

Hemma från stan, var där med Fanny och shoppade dom sista julklapparna !
När jag och fanny inte orkade gå mer så satte vi oss på en bänk utanför gina, en gubbe gick förbi och kollade as mycket men jag tänkte inte mer på det sen :) Så kom han tillbaka efter en stund och satte sig på bänken och bara kollade på oss !!! Det blev lite läskigt efter en stund så vi gick, vi kollada bak typ hela tiden och sen när vi kom till en rulltrappa så kollade jag bak och då stod han där bara några meter bakom oss och kollade på oss med sitt läskiga leende O: haha, vi sprang ner för rulltrappan och in i ett omklädningsrum på lindex, där vi satt i ca 10 minuter ;) läskig gubbe asså :( 

Efter det tycket vi att vi var värda en macflurry ballerina :D man får vara lite tjock ibland, det är ju jul imon ;)


Kram Kram ! 

// Emmy ♥





Hemma från stan!

Hej!
Jag har varit hemma från stan ett tag nu. När mamma kom hem från jobbet hade hon med sig donken mat då blev jag glad:) Det jag köpte i stan var
  • En ram som jag ska sätta ett kort i och ge i julklapp till min pappa.
  • Sen ett par strumpbyxor som jag ska ha på mig imon eller det är tvåpack.
  • Sen hittade jag ett par jätte gulliga strumpor. Som jag var tvungen att köpa!!
Dålig bild jag vet, men det är mörkt i mitt rum hahaXD
Här e en bild på sakerna som hängde med mig hem från stan:
image description
Ha de bra!!
//Sandra

Morgonen!

Hej!
Jag har precis gjort mig i ordning nu, jag är väldigt seg på att göra iordning mig på loven antar att många andra också är det:) Men nu blir det stan måste köpa några grejer till imon då e det ju julafton det känns väldigt konstigt när det inte finns någon snö eller något man har inte mycket julkänsla. Men det ska bli kul, hoppas jag får vad jag önskar mig. Vi hörs snart! Här e en bild på mig bara.
//Sandra

Hemma !

haha, idag har vi uppdaterat väldigt mycket ;) men det är okej !!! 
Kom precis hem från Sandra, haft en underbar dag med er tjejoooorrrr ! måste göras om :)

jaaa...... och det första man ser när man kommer hem är att min katt sitter och drar röven fram och tillbaka på golvet, HÄRLIGTTTT !! Så då blev det att ta bort bajset som hade fastnat (BLLLÄÄÄÄÄÄ), eller aa mamma gjorde det ;) Men den katten är verkligen inte normal !! ni ska bara veta allt han gör :) helt sjukt !!


Frank ♥

// Emmy

En härlig promenad :)

Vi kände att vi behövde ta en lite promenad efter att vi har varit lite tjocka med chips, cola och astmamedicin :) Vi tog först bussen ner till centrum, sen träffade vi några kompisar och gick med dom till stallet ;) Sen tog vi bussen till centrum igen och tog bussen där ifrån till gerebacka ! 
Och så råkade vi klicka på stop en hållplats för tidigt och då sa,
busschafören: va fan säger ni inte till att ni inte ska av ?!?!?!?!
Emmy och Sandra: men vi råkade, ta det lugnt !!
Sen när vi går av så säger,
Sandra: jävla horunge !!
Emmy: hejdåå och tack för skuttsen !
Då ser busschafören att vi är såååååå snygga och vinkar till oss och ser glad ut :D
Härlig tur !!!!!!!!

Hjälp !!!!!

Hahaha, lilla Sandra var tvungen att ta astmamedicin för att vi hade skrattat så mycket :D Så jag och Fanny ville också ha lite ;) vi sög in lite medicin och nu känns det som om vi har något i halsen.... MEN DET ÄR OKEJ !

FANNY ÄR BÄST <333333 ( fast så är hon inte det :PPPPpppPpPpppppPPPP ) 

// Emmy ♥

BLOOOGRAPE

Ihihihihoooo hej på er små vännooooor!

Myspys!

Hej!
Vi firar vårat jullov med att baka kladdkaka och då menar vi kladdig, vi har chips och coola också det gillar vi!
Nu blir det abduction (film med Taylor Lautner) framför tv:n vi är med våran bästa kompis också som heter Fanny :) Ha de bra kyss och smek vuxenlek:)
image descriptionimage description
//neonrosa

Välkommen till våran nya blogg!

Hej och välkomna till bloggen neonrosa som drivs av Sandra och Emmy ! 
Våran blogg kommer handla om våran vardag och kommer även komma upp lite roliga tips :) Vi kommer blogga så ofta vi kan ! 

Lite kort om Sandra !
Jag är en 15-årig tjej som gärna är med kompisar och spenderar mycket av min tid i stan, och shoppar gärna :) Jag bor med min familj i Göteborg ! Ni kommer få mer info om mig under tiden jag bloggar :)

Lite kort om Emmy ! 
Jag är en 15-årig tjej som gillar att vara i stallet och rider och tränar även friidrott på min fritiden. Jag är även mycket i stan och är med mina vänner :) Jag bor i Göteborg med min familj och mina två söta katter :) Ni kommer att få reda mer om mig och mit liv här på bloggen ;)


RSS 2.0